ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΤΖΑΚ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ | Western Movie | Comedy | Full Film, με ελληνικούς υπότιτλους

ΤΖΑΚ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ | Western Movie | Comedy | Full Film , με ελληνικούς υπότιτλους


Lightning Jack (Κλασικό γουέστερν, δωρεάν ταινία, αγγλική ταινία, πλήρους μήκους) ταινία γουέστερν στο youtube

Lightning Jack (1994): Ο Lightning Jack Kane είναι ένας Αυστραλός παράνομος στην άγρια ​​δύση. Κατά τη διάρκεια μιας ληστείας τράπεζας, παίρνει τον βουβό Μπεν Ντόιλ ως όμηρο. Οι δυο τους γίνονται καλοί φίλοι, με τον Τζακ να διδάσκει στον Μπεν πώς να ληστεύει τράπεζες, ενώ σχεδιάζουν την τελευταία ληστεία του Τζακ.

Σκηνοθεσία: Simon Wincer

Σεναριογράφος: Paul Hogan

Πρωταγωνιστές: Paul Hogan, Cuba Gooding Jr., Beverly D'Angelo

Χώρα: ΗΠΑ | Αυστραλία

Γλώσσα: Αγγλικά

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Ιουνίου 1994 (Γερμανία)

Γνωστό και ως: Jack Blyskawica

Τοποθεσίες γυρισμάτων: Monument Valley, Αριζόνα, ΗΠΑ

Είδη: Κωμωδία |

Υπόθεση γουέστερν: Ο Πωλ Χόγκαν υποδύεται τον Κεραυνό Τζακ Κέιν, έναν μακρόπνοο Αυστραλό παράνομο στην αμερικανική δύση, μαζί με το άλογό του, τον Μάτε. Αφού τα υπόλοιπα μέλη του δολοφονούνται σε μια ληστεία, ο Τζακ επιζεί μόνο για να διαβάσει για τα γεγονότα στην εφημερίδα ότι δεν ήταν τίποτα δίπλα σε άλλους. Εκνευρισμένος που δεν αναγνωρίζεται ως παράνομος, ο Τζακ επιχειρεί μια ληστεία μόνος του και καταλήγει να παίρνει ως όμηρο τον νεαρό βουβό Μπεν Ντόιλ (Κούβα Γκούντινγκ Τζούνιορ). Αργότερα ανακαλύπτει ότι, κουρασμένος να μην του φέρονται ποτέ με σεβασμό λόγω της αναπηρίας του, ο Μπεν θέλει να έρθει μαζί του. Ο Τζακ επιχειρεί να διδάξει στον Μπεν πώς να πυροβολεί ένα όπλο και να ληστεύει τράπεζες, με την πρώτη του απόπειρα για εκπαίδευση "στη δουλειά" να τελειώνει με τον Μπεν να πυροβολεί τον εαυτό του στο πόδι. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, κάνουν περιστασιακές επισκέψεις σε σαλόνια όπου ο Τζακ δείχνει στον Μπεν την αλήθεια για την ενήλικη ζωή, συμπεριλαμβανομένου του να τον βοηθήσει να χάσει την παρθενία του. Ωστόσο, η πραγματική φύση των επισκέψεων στο σαλόνι είναι να έρθει ο Jack με την showgirl Lana Castel (Beverly D'Angelo), η οποία, εν αγνοία του Jack, είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Όταν η εκπαίδευση του Μπεν ολοκληρώνεται, οι δυο τους μαθαίνουν για μια τράπεζα που λέγεται ότι ολόκληρη η πόλη είναι οπλισμένη και έτοιμη να την προστατεύσει. Ο Τζακ το βλέπει αυτό ως τη δοκιμασία που περίμενε και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να το ληστέψουν. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν ομαλά και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν, μέχρι που ο Τζακ ανακαλύπτει ότι ένας αντίπαλος παρανόμων σχεδιάζει επίσης να ληστέψει την τράπεζα. Είναι έτοιμος να τα παρατήσει όταν ο Μπεν έχει ένα δικό του σχέδιο. Ο Μπεν ενημερώνει σιωπηλά τους κατοίκους της πόλης, οι οποίοι γρήγορα κατακλύζουν την τράπεζα με τους αντίπαλους παράνομους μέσα. Οι g*ng συλλαμβάνονται και ολόκληρη η πόλη πανηγυρίζει, επιτρέποντας στον Jack και τον Ben να γλιστρήσουν απαρατήρητοι στην τράπεζα και να την καθαρίσουν γρήγορα. Πριν φύγει, ο Τζακ πηδά στους εορτασμούς, διασφαλίζοντας ότι το χαμογελαστό πρόσωπό του φαίνεται στην κορυφή της φωτογραφίας της πόλης. Μέχρι να ανακαλυφθεί η αληθινή ληστεία, οι δύο - και η Λάνα - έχουν φύγει, με μια γενναιοδωρία χιλιάδων στα κεφάλια τους και όλη την Αμερική να τους ψάχνει - τη ζωή που πάντα ήθελε ο Τζακ.

Κριτικές χρηστών (IMDb.com) να δώσει μια τόσο δυνατή παράσταση χωρίς ούτε μια λέξη διαλόγου. Ο Paul Hogan είναι τόσο αξιολάτρευτος όσο ποτέ, αν και ο ρόλος του Lightning Jack Kane δεν διαφέρει πολύ από τον χαρακτήρα του Crocodile Mick Dundee. Το δεύτερο καστ συμπληρώνει όμορφα το ρόστερ των χαρακτήρων. Συνιστώ αυτήν την ταινία για την ελαφριά, διασκεδαστική της αξία." Σενάριο cheryl-142-917207 "Όμορφο έργο του Cuba Gooding, Jr. σε αυτήν την κωμωδία Western με τον αγαπημένο Αυστραλό ήρωα (που σκηνοθετεί επίσης). Ολόψυχα, αλλά περιλαμβάνει τους απαραίτητους ιδρωμένους βρώμικους κακούς και τη βία. Πολλά άλογα. (Υπέροχη ταινία για να δουλέψεις ως καβγατζής.) Επίσης οι πανέμορφες πνευματώδεις επαγγελματίες γυναίκες. Και ιθαγενής αμερικανική ιατρική!.

Καλό σαν διάλειμμα από την καθημερινότητα.

" Γράφτηκε από τον abi_sheldon "


Bigtime - Δωρεάν ταινίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...