ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΑΣΤΕΡΙΞ - ΤΑΙΝΙΑ 4η - Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ

ΑΣΤΕΡΙΞ - ΤΑΙΝΙΑ 4η - Ο ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ


Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισκς ελληνικών υποτίτλων, πατώντας με το κέρσορα στο ροδάκι με τις ρυθμίσεις και επιλέγοντας τα ελληνικά.

Ο Αστερίξ, πρώην Αστερίξ ο Γαλάτης, είναι μια γαλλοβελγική σειρά κόμικς που δημιουργήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1959 από τον Γάλλο σεναριογράφο René Goscinny και τον Γάλλο σκιτσογράφο Albert Uderzo στο τεύχος 1 της γαλλικής εφημερίδας Pilote. Μετά τον θάνατο του René Goscinny το 1977, ο Albert Uderzo συνέχισε τη σειρά μόνος του και στη συνέχεια παρέδωσε το 2013 στους Jean-Yves Ferri και Didier Conrad. Η σειρά περιλαμβάνει στο -50 (λίγο μετά τη ρωμαϊκή κατάκτηση) ένα μικρό γαλατικό χωριό στην Αρμόρικα που μόνο συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στον εισβολέα χάρη σε ένα μαγικό φίλτρο που ετοίμασε ο δρυΐδης, αυτό το ποτό δίνει υπεράνθρωπη δύναμη σε οποιονδήποτε ποτό. Οι κύριοι χαρακτήρες είναι ο πολεμιστής Αστερίξ και ο μενίρ ντελιβεράς Οβελίξ, που κατηγορούνται από το χωριό να ματαιώσει τα σχέδια των Ρωμαίων ή να υποστηρίξει οποιονδήποτε αναζητούσε βοήθεια εναντίον της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...