ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Ο Αστερίξ στη Βρετανία (1986) HD, 16:9



Πατώντας με το κέρσορα στο ροδάκι με τις ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε ελληνικούς υπότιτλους

Κλασικό όλων των εποχών! Από το γαλλικό τους χωριό ο Αστερίξ και ο Οβελίξ ξεκίνησαν μια αποστολή για να παραδώσουν ένα βαρέλι από το διάσημο μαγικό φίλτρο του Δρυίδη τους για να βοηθήσουν τον ξάδερφο του Αστερίξ στη Βρετανία να πολεμήσει τον ρωμαϊκό στρατό εισβολής.

1986 (C) Gaumont International, Dargaud Films

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΧΗ/ΒΙΝΤΕΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Αποποίηση ευθυνών πνευματικών δικαιωμάτων Σύμφωνα με την ενότητα 107 του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων του 1976, επιτρέπεται η δίκαιη χρήση για σκοπούς όπως η κριτική, το σχόλιο, η αναφορά ειδήσεων, η διδασκαλία, η υποτροφία και η έρευνα. Η δίκαιη χρήση είναι μια χρήση που επιτρέπεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων που διαφορετικά μπορεί να παραβιάζεται. Η μη κερδοσκοπική, εκπαιδευτική ή προσωπική χρήση συμβουλεύει την ισορροπία υπέρ της ορθής χρήσης.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΗΣ ΧΡΗΣΗΣ: Αυτό το βίντεο μπορεί να περιέχει υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα (©), η χρήση του οποίου δεν έχει πάντα εξουσιοδοτηθεί ειδικά από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό το υλικό διατίθεται για την προώθηση της κατανόησης οικολογικών, πολιτικών, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οικονομικών, δημοκρατικών, επιστημονικών, ηθικών, ηθικών και κοινωνικής δικαιοσύνης ζητημάτων κ.λπ. Πιστεύεται ότι αυτό συνιστά «δίκαιη χρήση» οποιουδήποτε υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα όπως που προβλέπεται στην ενότητα 107 του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Τίτλο 17 USC Ενότητα 107, αυτό το υλικό διανέμεται χωρίς κέρδος σε όσους έχουν εκφράσει προηγούμενο γενικό ενδιαφέρον να λάβουν παρόμοιες πληροφορίες για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...