ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Pirates of the Coast | Lex Barker | Pirate Adventure Movie | Swashbuckler

Θορυβοποιός



Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης ελληνικών υποτίτλων επιλέγοντας στις ρυθμίσεις ελληνικά.

Pirates of the Coast
Ένα υπέροχο, πολύχρωμο ιταλικό έπος με κοστούμια με τον Barker ως καπετάνιο που έρχεται αντιμέτωπος με έναν πανούργο πειρατή. Υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες, δυναμικές σκηνές,ωστόσο, με πολλές ανατροπές.

Pirates of the Coast (1960)

Σκηνοθεσία: Domenico Paolella

Σεναριογράφοι: Ernesto Gastaldi (χωρίς πιστοποίηση), Ugo Guerra, Luciano Martino

Αστέρια: Lex Barker, Estella Blain, Livio Lorenzon

Είδος: Περιπέτεια

Χώρα: Ιταλία, Γαλλία

Γλώσσα: Αγγλικά

Γνωστή και ως: Πειρατές of the Barbary Coast

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1 Δεκεμβρίου 1960 (Ιταλία)

Κριτικές: «Σε αυτό το συναρπαστικό, πολύχρωμο ιταλικό δράμα με κουστούμια του 1960, ο Lex Barker υποδύεται τον Commander Luis Monterrey, έναν άνθρωπο που είναι φαινομενικά επιτυχημένος και ισχυρός (αν και μια ενδιαφέρουσα πρώιμη σκηνή καθιστά σαφές ότι παρόλο που ο Μοντερέι επιτρέπεται να παρακολουθεί σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις και να συναναστρέφεται με τους πλούσιους, ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς και αναμένεται να «γνωρίσει τη θέση του» στην κοινωνία), εκπροσωπώντας την Ισπανία ως αξιωματικός του ναυτικού στα μέσα του 1500. Ίσως περιμένω μια συνηθισμένη πλοκή του καπετάνιου εναντίον των κακών πειρατών που βασίζεται στα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά η ταινία κάνει μια ενδιαφέρουσα εικόνα και μετά πηγαίνει σε μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση, την οποία δεν θα χαρίσω. Ο Μπάρκερ χειρίζεται τον ρόλο πειστικά , και συνδυάζεται με, στη συνέχεια, με τον επικεφαλής πειρατή Livio Lorenzon. Ένας από τους συνεργάτες του Lorenzon υποδύεται ο μαύρος Αμερικανός ομογενής ηθοποιός John Kitzmiller. Η ταινία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λίγο πιο ξιφία, αλλά γενικά, είναι μια συναρπαστική, καλοπαιγμένη και καλοφωτογραφημένη ταινία είδους, για όσους αγαπούν τις ιταλικές ενδυματολογικές περιπέτειες. Και ο χαρισματικός Lex Barker δείχνει για άλλη μια φορά γιατί έγινε τόσο δημοφιλής ηθοποιός στην Ευρώπη στα τέλη της δεκαετίας του '50 και στις αρχές της δεκαετίας του '60. Αυτή η ταινία ήταν κάποτε βασικό στοιχείο στην τοπική τηλεόραση των ΗΠΑ πριν από είκοσι χρόνια."

Επίσης Γνωστό ως (AKA): (πρωτότυπος τίτλος) I pirati della costa Brazil Os Piratas da Costa

Bulgaria (Βουλγαρικός τίτλος) от крайбрежието

Ανατολική Γερμανία (τηλεοπτικός τίτλος) Piraten der Küste

Γαλλία Les pirates de la côte

Ελλάδα (μεταγραφή τίτλος) Peiratiki antarsia

Italy I pirati della costa

Πορτογαλία O Aventureiro dos Mares

Ισπανία (τηλεοπτικός τίτλος) El pirata de la costa

Τουρκία (τουρκικός τίτλος) Korsanlar Adasi

Η.Π.Α. Πειρατές της ακτής

Δυτικής Γερμανίας Die Küste der Piraten Οι Πειρατές της Βαρβαρικής Ακτής

······························································; · ✘ Ιστότοπος: https://www.artflix.info
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Όλες οι ταινίες που δημοσιεύονται από εμάς έχουν νόμιμη άδεια. Έχουμε αποκτήσει τα δικαιώματα (τουλάχιστον για συγκεκριμένες περιοχές) από τους κατόχους δικαιωμάτων με σύμβαση. Εάν έχετε ερωτήσεις, στείλτε ένα email στη διεύθυνση: info[at]amogo.de, Amogo Networx - The AVOD Channel Network, www.amogo-networx.com.

Artflix - Movie Classics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...