ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Το Δράμα του Αθανασόπουλου ( το έγκλημα του Χαροκόπου)!!! - Θέατρο σκιών

Το Δράμα του Αθανασόπουλου ( το έγκλημα του Χαροκόπου)!!! - Θέατρο σκιών


Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική και ξεχωριστή παράσταση που δεν έχετε ξαναδεί και ελπίζουμε να σας αρέσει... Η παράσταση αυτή ήταν ένα στοίχημα για εμένα διότι έπρεπε να κάνω μια τεράστια μελέτη πάνω στην αληθινή ιστορία που βασίζεται, καθώς και να είναι πιο απλοποιημένη για να γίνει κατανοητή η υπόθεση και για αυτό χρειάστηκε περίπου ένας μήνας για την μελέτη και για το κείμενο, καθώς και ένας επιπλέον μήνας για τις φιγούρες και τα σκηνικά που χρειάστηκαν στο συγκεκριμένο έργο...πιστεύουμε πως , παρόλο που δεν γνωρίζουμε που παιζόταν παλιά η παράσταση να πετύχουμε τον στόχο μας και να βρείτε το έργο μας ενδιαφέρον..Αν σας αρέσει η παράσταση μας και θέλετε να υποστηρίξετε τον θίασο μας , κάντε ένα like, μια κοινοποίηση και μια έγγραφη στο κανάλι μας , καθώς επίσης να πατήσετε και το καμπανάκι για να σας έρχεται γρήγορα η ειδοποίηση για την επόμενη μας ανάρτηση!!! Καλή ψυχαγωγία και καλές γιορτές!

ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ (Sea Devils) (1953) | Πλήρης Ταινία Περιπέτειας Δράσης | Ροκ Χάντσον | Η Υβόν ΝτεΚάρλο

ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ  (Sea Devils)



Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης ελληνικών υποτίτλων, πστώντας με το κέρσορα στο ροδάκι με τις ρυθμίσεις και επιλέγοντας τα ελληνικά.

Όταν ένας λαθρέμπορος (Rock Hudson) πηγαίνει στην ανοιχτή θάλασσα στην ιστορική εποχή της επαπειλούμενης εισβολής του Ναπολέοντα στην Αγγλία, συναντά μια όμορφη γυναίκα μυστηρίου (Yvonne De Carlo) και αναγκάζεται να την ταξιδέψει στη γαλλική ακτή, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα είναι κατάσκοπος...αλλά για ποια πλευρά;

Πρωταγωνιστούν: Rock Hudson, Yvonne DeCarlo, Maxwell Reed, Dennis O'Dea, Michael Goodliffe

Σκηνοθεσία: Raoul Walsh Σεναριογράφοι: Borden Chase, Bryan Forbes, Victor Hugo

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://thesprocketvault.com/

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Ελληνική ταινία. -- Έλα να δοκιμάσουμε 1986 Τέτη Σχοινάκη

Ελληνική ταινία. --  Έλα να δοκιμάσουμε 1986 Τέτη Σχοινάκη


Copyright Disclaimer/Αποποίηση: Το βίντεο δεν προορίζεται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.Το περιεχόμενο δεν ανήκει σε εμένα και δεν έχω κέρδος από αυτό το βίντεο. Δεν είμαι κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Είναι καθαρά για Διασκέδαση. Όλα τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στους δικαιούχους καλλιτέχνες, τους παραγωγούς και τις εκδότριες εταιρίες. Διάρκεια: 93' Είδος: Κωμωδία Σκηνοθεσία: Ανδρέας Κατσιμητσούλιας Σενάριο: Γιάννης Φίλιππας Μουσική σύνθεση: Θεόδωρος Βαμβουρέλης Ηθοποιοί: Νίκος Απέργης (Αλέξης) , Τέτη Σχοινάκη (Βέρα/Αλίκη) , Νίκη Κρεούζη (Αγγελική, θυρωρός) , Σάββας Τασίου ("Μουρ") , Ντόρα Χατζηγιάννη (Μιμή) , Μπάμπης Ανθόπουλος (Μπάμπης Βελούτσος, σκηνοθέτης) , Ντίνα Γιαννάκου , Ελένη Αντύπα (Μις Γιανγκ) , Τζένη Βαβαρούτα , Στράτος Καμενίδης (τραγούδι) , Μαίρη Κατσούλη (τραγούδι) Σχόλια/Πλοκή: Ένα παράξενο θηλυκό, απρόσκλητος επισκέπτης, φτάνει ένα πρωινό στο σπίτι ενός σταρ της τηλεόρασης, για να αναστατώσει όχι μόνο τη δική του ζωή αλλά και των γύρω του, μπλέκοντας όλους σε ένα παράξενο ερωτικό γαϊτανάκι με απρόοπτα, γέλιο και πολύ αίσθημα..



Ξανθιά Θεά - Blonde Savage (1947) Gale Sherwood |Ζούγκλα Φαντασία! Έγχρωμη πλήρης ταινία, με ελληνικούς υπότιτλους.

Ξανθιά Θεά -



Ξανθιά Θεά -

Κυβερνήτης ενός πρωτόγονου παραδείσου! Για εκείνη ---και το μυστικό της --- οι άντρες τόλμησαν τον θάνατο! Ένας πιλότος και η σύντροφός του ξεκινούν να βρουν ένα αφρικανικό χωριό και πέφτουν πάνω σε μια εκπληκτική ανακάλυψη: ένα ξανθό κορίτσι που ζει με την ιθαγενή φυλή Πρωτότυπος τίτλος: Blonde Savage (1947) Ασπρόμαυρη έκδοση: https://youtu.be/igyVO77IpVs Σκηνοθέτης: Steve Sekely
Συγγραφέας: Gordon Bache
Πρωταγωνιστούν: Leif Erickson, Gale Sherwood, Veda Ann Borg
Είδη: Έγχρωμο, Δράση, Περιπέτεια, Φαντασία 00:00 Πλήρης Ταινία
02:09 Ένας άνδρας ονόματι Steve Blake επισκέπτεται έναν δικηγόρο, τον κύριο Bennett, και αποκαλύπτει το σχέδιό του να σκοτώσει τον Mark Harper, τον ιδιοκτήτη του Harper Diamond Mine, εάν η αστυνομία τον αφήσει να φύγει. 07:30 Ένας άντρας ονόματι Mark είναι ύποπτος για έναν όμορφο άγνωστο που ονομάζεται Blake και προσλαμβάνει τον Steve και τον Hoppy για να εντοπίσουν μια ιθαγενή φυλή στη ζούγκλα. 12:45 Δύο άντρες βρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση στην αφρικανική ζούγκλα. 21:27 Δύο άντρες βρίσκονται σε ένα απομακρυσμένο χωριό και προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια για ένα μυστηριώδες κορίτσι και τον εργοδότη τους, τη Χάρπερ. 28:04 Ένας άντρας διδάσκει αγγλικά στη Meelah και την Tonga ενώ αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό που περιλαμβάνει φόνο και ένα ορυχείο διαμαντιών. 38:55 Η Connie θέλει να φύγει από τη ζούγκλα και να κάνει μια συμφωνία με τον Steve για πληροφορίες σχετικά με τον Mark. 42:15 Μια τεταμένη αντιπαράθεση εμφανίζεται μεταξύ των χαρακτήρων, με αποτέλεσμα την αποκάλυψη σημαντικών πληροφοριών. 48:31 Μια ομάδα ανθρώπων συζητούν τα σχέδιά τους για να προστατευθούν και να αντιμετωπίσουν κάποιον που ονομάζεται Χάρπερ. 56:13 Ο Μπλέικ αντιμετωπίζει τον Χάρπερ και τους άντρες του, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι και αναγκάζονται να ρίξουν τα όπλα τους.
Cult Cinema Classics
@CultCinemaClassics

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (1973) Full Action Movie | Patrick Wayne, John Ashley

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (1973) 
Full Action Movie | Patrick Wayne, John Ashley


Μια ομάδα ανδρών ξεκίνησε μια αποστολή για μαργαριτάρια. Ένας ντόπιος αρχαιολόγος τους συνοδεύει και μαζί ανακαλύπτουν ένα νησί όπου οι κάτοικοι έχουν μαργαριταρένια μάτια και αυτά τα πλάσματα μισοί άνθρωποι, μισά ψάρια μπορούν να μείνουν κάτω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρωταγωνιστούν: Patrick Wayne, John Ashley, Leigh Christian, Lenore Stevens, Sid Haig, George Nader

Σκηνοθεσία: Eddie Romero

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://thesprocketvault.com/

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ (Πλήρης κλασική Western ταινία, με ελληνικούς υπότιτλους)

Western ταινία, με

 ελληνικούς υπότιτλους)



Full Western Movie.

Full Length Cowboy Film,

Αγγλικά: The Shakiest Gun in the West (1968), Διάρκεια 1 ώρα 41 λεπτά, Κωμωδία, Western, 10 Ιουλίου 1968 (ΗΠΑ).

Το The Shakiest Gun in the West είναι μια κωμική ταινία Western του 1968 με πρωταγωνιστή τον Don Knotts.

Το σκηνοθέτησε ο Alan Rafkin

Το σενάριο ήταν των Jim Fritzell και Everett Greenbaum.

Η ταινία είναι ένα ριμέικ του The Paleface, μιας ταινίας του 1948 με πρωταγωνιστές τον Bob Hope και την Jane Russell.

Το soundtrack του Vic Mizzy κυκλοφόρησε σε CD από την Percepto το 2007.
Ο Mizzy τονίζει έναν κωμικό τόνο στη μουσική, ενώ αποτίει διακριτικό φόρο τιμής στον Ennio Morricone.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Όλες οι ταινίες που δημοσιεύονται από εμάς έχουν νόμιμη άδεια. Έχουμε αποκτήσει τα δικαιώματα (τουλάχιστον για συγκεκριμένες περιοχές) από τους κατόχους δικαιωμάτων με σύμβαση. Εάν έχετε ερωτήσεις, στείλτε ένα email στη διεύθυνση: info@amogo.de

Ένας μετανιωμένος ληστής, γίνεται κυβερνητικός πράκτορας και παντρεύεται για να πάει σε ένα βαγόνι και να πιάσει τους λαθρέμπορους που πουλούσαν όπλα στο Ινδοί.

Σκηνοθεσία: Alan Rafkin

Σεναριογράφοι: Edmund L. Hartmann (σενάριο) (ως Edmund Hartmann), Frank Tashlin (σενάριο)

Πρωταγωνιστές: Don Knotts, Barbara Rhoades, Jackie Coogan PLOT

(Wikipedia): Jesse W. Haywood (Don Knotts) αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολείο στη Φιλαδέλφεια το 1870 και πηγαίνει δυτικά για να γίνει συνοριακός οδοντίατρος. Ως "πόλης sliccker", βρίσκεται να μπερδεύεται σε ένα νέο περιβάλλον. Στο δρόμο του προς τα δυτικά, το αμαξάκι κρατιέται και ληστεύεται από δύο μασκοφόρους ληστές. Μια πόζα πιάνει μια από αυτές, την Penelope "Bad Penny" Cushing (Barbara Rhoades). Αντιμέτωπη με τη φυλακή, η Πηνελόπη λαμβάνει χάρη εάν εντοπίσει ένα κύκλωμα λαθρέμπορων όπλων που περιλαμβάνει επίσης μια τοπική ινδιάνικη φυλή. Επειδή το τρένο βαγόνι που σκοπεύει να συνοδεύσει δεν θα επιτρέψει στις ανύπαντρες γυναίκες να συμμετάσχουν, ξεγελάει τη Haywood σε έναν ψευδή γάμο ως μεταμφίεση. Ο Τζέσι, ενθουσιασμένος για τη νύχτα του γάμου του και μη συνειδητοποιώντας την απάτη του γάμου του, αναζητά την Πηνελόπη που ερευνά τα τελάρα με τις «βίβλους» που έχουν στη σκηνή τους ο ιεροκήρυκας και το τσιράκι του. Ο Τζέσι τρόμαξε την Πηνελόπη που ειδοποιεί το στρατόπεδο. Η έρευνά της απέτυχε, πηγαίνει στο κρεβάτι σέρνοντας τον σύζυγό της. Καθώς το βαγόνι πλησιάζει κοντά στην πόλη, οι Ινδοί επιτίθενται. Καθώς ο Τζέσι σκοτώνει με τον έξι σουτέρ του, η Πηνελόπη πυροβολεί επιδέξια τους επιτιθέμενους. Ο Τζέσι, πιστεύοντας ότι ήταν υπεύθυνος, είναι περήφανος για το επίτευγμά του και αντιμετωπίζεται ως ήρωας από το τρένο του βαγονιού και ολόκληρη την πόλη που ακούει για τις πράξεις του. Ο Preacher και το τσιράκι του, πιστεύοντας ότι ο Jesse είναι ο μυστικός ομοσπονδιακός πράκτορας, προσλαμβάνουν τον τοπικό παράνομο Arnold the Kid για να προκαλέσουν τον Jesse σε όπλο. Στην αυλή καθώς ο Τζέσι προπονείται για τον πυροβολισμό του, η Πηνελόπη συναντά την επαφή της στην πόλη. Στη γωνία, ο Arnold ακούει τον Jesse να εξαντλήσει τους γύρους του και μετά την έκτη βολή προκαλεί τον Jesse, προσφέροντάς του ακόμη και την πρώτη βολή. Η Πηνελόπη, νιώθοντας οίκτο για τον Τζέσι, σκοτώνει τον Άρνολντ από το παράθυρο. Ο Haywood γίνεται άθελά του ο θρυλικός "Doc the Heywood" αφού πυροβολεί τον "Arnold the Kid" και κάνει άλλα κατορθώματα (όλα με κρυφή βοήθεια από την Penny). Αργότερα το βράδυ, καθώς η Πηνελόπη φεύγει για να ψάξει την εκκλησία όπου κατοικεί ο Ιεροκήρυκας, ο Τζέσι την αντιμετωπίζει απαιτώντας πού πηγαίνει. Η Πηνελόπη εξηγεί την κατάστασή της και ο Τζέσι προσφέρει τη βοήθειά του πιστεύοντας ότι είναι μια χαραμάδα. Η Πηνελόπη, μη θέλοντας ο Τζέσι να κάνει κακό στον εαυτό του, του λέει την αλήθεια για τη βοήθειά της στο βαγόνι και με τον Άρνολντ. Η Πηνελόπη φεύγει, ζητώντας συγγνώμη από τον Τζέσι, ο οποίος πλέον είναι αποκαρδιωμένος. Η Πηνελόπη ερευνά την εκκλησία και απάγεται από τον Ιεροκήρυκα και το τσιράκι του, που την πηγαίνουν στο ινδικό χωριό έξω από την πόλη. Εν τω μεταξύ, ο Jesse μπαίνει στο σαλόνι και παραδέχεται την αλήθεια των πράξεών του στην πόλη ... που τώρα του βρίσκουν ένα αστείο. Καθώς ένας μεθυσμένος Jesse βγαίνει παραπατώντας από το σαλόνι βλέπει την Penelope να βγαίνει από την πόλη από τον ιεροκήρυκα. Ο Τζέσι τους ακολουθεί στο χωριό των Ινδιάνων για να σώσει την Πηνελόπη. Μεταμφιεσμένος σε Squaw, ο Jesse κάνει ελιγμούς γύρω από το χωριό και ελευθερώνει την Penelope προτείνοντάς τους να περιμένουν όλο το χωριό να μεθύσει ακόμα περισσότερο. Τελικά ο Jesse ανακαλύπτεται και ο Preacher και το Minion του προκαλούν τον Jesse σε όπλο. Ο Jesse είναι έμπιστος καθώς ξέρει ότι η Penelope είναι οπλισμένη και έτοιμη στις σκιές. Καθώς η Πηνελόπη βλέπει τα μάτια της, αρπάζεται από δύο στρατάρχες που μπήκαν κρυφά στο χωριό για να τη σώσουν. Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και η Πηνελόπη, πεσμένη, φεύγει από το χωριό. Ο Jesse ωστόσο στέκεται νικητής με τον Preacher και το τσιράκι του να πυροβολούνται νεκροί. Ο Τζέσι περιβάλλεται από το υπόλοιπο χωριό και φαίνεται καταδικασμένος. Πίσω στην πόλη, οι πύλες είναι φραγμένες και οι κάτοικοι της πόλης προετοιμάζονται για μια μάχη. Προς έκπληξη όλων, ο Τζέσι ιππεύει με τον Αρχηγό στο πλευρό του και την υπόλοιπη φυλή πίσω τους. Ο Τζέσι έχει κάνει ειρήνη με τον Αρχηγό, χρησιμοποιώντας τις οδοντιατρικές του δεξιότητες για να αντικαταστήσει τα δόντια του που λείπουν και του παραγγέλνει μια σπάνια μπριζόλα. Ο Τζέσι και η Πηνελόπη ξανασμίγουν και αγκαλιάζονται. Ο Τζέσι κάνει ελιγμούς γύρω από το χωριό και ελευθερώνει την Πηνελόπη προτείνοντάς τους να περιμένουν όλο το χωριό να μεθύσει ακόμα περισσότερο. Τελικά ο Jesse ανακαλύπτεται και ο Preacher και το Minion του προκαλούν τον Jesse σε όπλο. Ο Jesse είναι έμπιστος καθώς ξέρει ότι η Penelope είναι οπλισμένη και έτοιμη στις σκιές. Καθώς η Πηνελόπη βλέπει τα μάτια της, αρπάζεται από δύο στρατάρχες που μπήκαν κρυφά στο χωριό για να τη σώσουν. Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και η Πηνελόπη, πεσμένη, φεύγει από το χωριό. Ο Jesse ωστόσο στέκεται νικητής με τον Preacher και το τσιράκι του να πυροβολούνται νεκροί. Ο Τζέσι περιβάλλεται από το υπόλοιπο χωριό και φαίνεται καταδικασμένος. Πίσω στην πόλη, οι πύλες είναι φραγμένες και οι κάτοικοι της πόλης προετοιμάζονται για μια μάχη. Προς έκπληξη όλων, ο Τζέσι ιππεύει με τον Αρχηγό στο πλευρό του και την υπόλοιπη φυλή πίσω τους. Ο Τζέσι έχει κάνει ειρήνη με τον Αρχηγό, χρησιμοποιώντας τις οδοντιατρικές του δεξιότητες για να αντικαταστήσει τα δόντια του που λείπουν και του παραγγέλνει μια σπάνια μπριζόλα. Ο Τζέσι και η Πηνελόπη ξανασμίγουν και αγκαλιάζονται. Ο Τζέσι κάνει ελιγμούς γύρω από το χωριό και ελευθερώνει την Πηνελόπη προτείνοντάς τους να περιμένουν όλο το χωριό να μεθύσει ακόμα περισσότερο. Τελικά ο Jesse ανακαλύπτεται και ο Preacher και το Minion του προκαλούν τον Jesse σε όπλο. Ο Jesse είναι έμπιστος καθώς ξέρει ότι η Penelope είναι οπλισμένη και έτοιμη στις σκιές. Καθώς η Πηνελόπη βλέπει τα μάτια της, αρπάζεται από δύο στρατάρχες που μπήκαν κρυφά στο χωριό για να τη σώσουν. Ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί και η Πηνελόπη, πεσμένη, φεύγει από το χωριό. Ο Jesse ωστόσο στέκεται νικητής με τον Preacher και το τσιράκι του να πυροβολούνται νεκροί. Ο Τζέσι περιβάλλεται από το υπόλοιπο χωριό και φαίνεται καταδικασμένος. Πίσω στην πόλη, οι πύλες είναι φραγμένες και οι κάτοικοι της πόλης προετοιμάζονται για μια μάχη. Προς έκπληξη όλων, ο Τζέσι ιππεύει με τον Αρχηγό στο πλευρό του και την υπόλοιπη φυλή πίσω τους. Ο Τζέσι έχει κάνει ειρήνη με τον Αρχηγό, χρησιμοποιώντας τις οδοντιατρικές του δεξιότητες για να αντικαταστήσει τα δόντια του που λείπουν και του παραγγέλνει μια σπάνια μπριζόλα. Ο Τζέσι και η Πηνελόπη ξανασμίγουν και αγκαλιάζονται.



AVATAR Full Movie 2023: Na'vi Journey | Superhero FXL Action Movies 2023 στα Αγγλικά | (Game Movie)

 (Game Movie)



Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης ελληνικών υποτίτλων πατώντας με το κέρσορα στό ροδάκι με τις ρυθμίσεις και επιλέγοντας τα ελληνικά.

AVATAR Full Movie 2023: Na'vi Journey | Superhero FXL Action Movies 2023 στα Αγγλικά (Ταινία παιχνιδιού). Καλύτερες ταινίες δράσης παιχνιδιών του 2023 με ταξίδι στο χρόνο.

Avatar, επική επιστημονική φαντασία του Τζέιμς Κάμερον.

Λίστα χαρακτήρων: Na'vi, Dr. Grace Augustine (Sigourney Weaver), Colonel Miles Quaritch (Stephen Lang), Trudy Chacón (Michelle Rodriguez) και Parker Selfridge (Giovanni Ribisi).

Superhero Movies 2023. Superhero Games 2023 with All Cutscenes.



Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Θεατρο - Οτι Πειτε Υπουργε Μου- Τσιβιλικας Βουτσας

Θεατρο - Οτι Πειτε Υπουργε Μου- Τσιβιλικας Βουτσας


Το βιντεο αυτο ειναι απο το αρχειο του χρηστη WolfBack ο οποιος το ανεβασε στο blue-whitegt.com και τον ευχαριστουμε. Εγω απλα το ανεβαζω για να υπαρχει και εδω.



Manina, The Lighthouse Keeper's Daughter (1952) με τη Μπριζίτ Μπαρντό| ΜΑΝΙΝΑ, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑ σε σκηνοθεσία Willy Rozier και με ελληνικούς υπότιτλους

Manina, The Lighthouse Keeper's Daughter  (1952)   με τη  Μπριζίτ Μπαρντό|   ΜΑΝΙΝΑ,  Η ΚΟ ΡΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑ  σε σκηνοθεσία  Willy Rozie...