ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ | Full COMMANDO ACTION Ταινία HD



Πατώντας με το κέρσορα πάνω στο εικονίδιο των υποτίτλων αυτόματα επιλέγονται τα ελληνικά.

Οι λάτρεις των Commando και Hard Target δεν μπορούν να χάσουν αυτή τη συναρπαστική στρατιωτική ταινία δράσης από τη δεκαετία του '90. Με την σασπένς πλοκή, τους χαρισματικούς χαρακτήρες και τις συναρπαστικές σεκάνς μάχης, αυτό σίγουρα θα ευχαριστήσει τους θιασώτες του είδους δράσης.

Ένας πρώην στρατιώτης, τώρα μισθοφόρος, μεταφέρθηκε σε μια ξένη χώρα από έναν παλιό συνεργάτη για να βοηθήσει στην ασφάλεια του Προέδρου αυτής της χώρας. Αλλά έχει οριστεί ως ο άνθρωπος που θα δεχτεί την πτώση για τη δολοφονία του Προέδρου. Όταν καταφέρνει να δραπετεύσει, ενώνεται με τους επαναστάτες για να καθαρίσει το όνομά του και να αποκαλύψει τον πραγματικό εγκέφαλο πίσω από το πραξικόπημα. Στην πορεία, πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και να κάνει κάποιες δύσκολες επιλογές που θα καθορίσουν τη μοίρα του.

Perfect Target (1997)

Είδη: Δράση

© 2023 V Channels Media.

Δημοσιεύεται με άδεια. Διασφαλίζουμε τα δικαιώματα AVOD για τις πιο σπάνιες και πιο συναρπαστικές ταινίες για να σας προσφέρουμε 100% ΔΩΡΕΑΝ πλήρη εμπειρία ψυχαγωγίας στο YouTube!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...