ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ.- ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑ 2024: MANDALORIAN |ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ BOBA FETT CLONE WARS | FULL HD VIDEOS 4ME (ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ)




Καθίστε στη θέση σας και δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας για να ζήσετε την πλήρη ταινία Star Wars για το 2024, η οποία βασίζεται στα cutscenes του Battlefront 2 και άλλων τρέιλερ που σχετίζονται με παιχνίδια. Θα ενθουσιαστείτε για άλλη μια γεμάτη δράση περιπέτεια, μεταξύ άλλων, με τον Mandalorian και τον Boba Fett να αποτελούν τη βάση για την ταινία Star Wars Clone Wars 2024!

Το Mandalorian ως πλήρης ταινία spinoff του έπος του Star Wars, μας δίνει μια γεύση του μέλλοντος μετά τη μάχη του Endor.

Ο γαλαξίας βρίσκεται σε κατάσταση αναταραχής καθώς το πλοίο του Varko Grey δέχεται επίθεση από πολλά εχθρικά πλοία.
Στην περαιτέρω πορεία, θα δείτε την επίθεση του Darth Malgus, με τη βοήθεια του Mandalorian, στον Ven Zallow και την ομάδα του. Η μάχη τελειώνει με την ήττα του Ιεροεξεταστή εναντίον των Τζέις Μάλκομ και Σατέλ Σαν.

Η πλήρης ταινία Star Wars Mandalorian που φτιάχτηκε από θαυμαστές συνεχίζεται με έναν αγώνα ενάντια στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία. Ως αποτέλεσμα, ο Malgus βγαίνει νικητής και νικά την Hera Syndolla. Ο Darth Vitiate δίνει τον επίσημο όρκο στους Thexan, Arcann και Vaylin ότι το προνόμιό τους βρίσκεται στο χώμα και δεν θα έχουν τίποτα.

Καθώς το Star Wars Clone Wars ξετυλίγεται σαν ταινία, βλέπουμε έναν νεαρό Vaylin να απολαμβάνει τον ήλιο. Ωστόσο, σύντομα, ανακαλύπτει τη δύναμη μέσα στη σκοτεινή πλευρά με τις δυνάμεις της. Η ταινία παίρνει μια επίσημη τροπή με τον θάνατο του Αυτοκράτορα. Ο Luke Skywalker βοηθά τον Del Meeko να δραπετεύσει και ο ναύαρχος αναθέτει στον Del Meeko το καθήκον να εξάγει έναν αυτοκρατορικό σύμμαχο από τον κόσμο του Fardos. Όμως ο πράκτορας Χασκ επεμβαίνει και παίρνει μαζί του τον Γκλεμπ.

Παρακολουθώντας το Star Wars Mandalorian ως πλήρη ταινία, θα δείτε τον Iden και τον Del Meeko να εντάσσονται στη συμμαχία των ανταρτών και να βρίσκουν τον Han Solo. Το πραγματικό σχέδιο του ναύαρχου βγαίνει τελικά και η συμμαχία των ανταρτών αποφασίζει να τον συλλάβει. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της μάχης για τη σύλληψη του ναύαρχου, γινόμαστε μάρτυρες του πρόωρου θανάτου του Del Meeko.

Στη συνέχεια, η πλήρης ταινία Star Wars (2024) που βασίζεται σε παιχνίδι αποκαλύπτει πώς η συμμαχία των ανταρτών μάχεται ενάντια στην πρώτη τάξη και τον λακέ τους Mandalorian. Ο Iden αντιμετωπίζει τον Hask για το Project Resurrection και του λέει ότι όλα έχουν να κάνουν με την απαγωγή παιδιών και όχι τη διάσωσή τους.
Ο Χασκ της λέει ότι πρόκειται να φτιάξει στρατό από αυτά τα παιδιά. Ωστόσο, ο Shriv διαφωνεί και επισημαίνει ότι η Γερουσία δεν θα δώσει το πράσινο φως σε αυτό το σχέδιο.

Το αφιέρωμα της ταινίας Star Wars Clone Wars μας μεταφέρει στη συνέχεια στο μέλλον, όπου η Rae Slone κάνει ένα σχέδιο με την ομάδα της για τη σύλληψη της συνοδείας. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το Project Starhawk, το οποίο περιλαμβάνει την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου θωρηκτού για την καταπολέμηση των ανταρτών. Καθώς η μάχη μεταξύ του First Order και της Rebel Alliance μαίνεται, τα πράγματα γίνονται λίγο ακατάστατα. Ο Lindon Javes αποφασίζει να πάει μόνος του και να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

Εν τω μεταξύ, το Starhawk αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα με τον πυρήνα και τις δυσλειτουργίες του.
Το First Order αποφασίζει, με την υποστήριξη του Mandalorian, να εγκαταλείψει το Starhawk και να φύγει από εκεί!

Σας ευχαριστούμε πολύ που παρακολουθήσατε τη νέα μας πλήρη ταινία! Ελπίζουμε να σας άρεσε.

Να είστε ενθουσιασμένοι με το τέλος της πλήρους ταινίας που φτιάχτηκε από θαυμαστές για το Star Wars Clone Wars, καθώς το outro δείχνει τη νικηφόρα Rebel Alliance και το σχέδιο του First Order να κατηφορίζει, με το Starhawk να καίγεται σε στάχτη. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια γρήγορη επισκόπηση σχετικά με το τι μπορείτε να περιμένετε από την πλήρη ταινία που βασίζεται σε παιχνίδι για το Star Wars Mandalorian για το 2024:
0:00 Μια ματιά στο μέλλον 6:26 Επίθεση του Νταρθ Μάλγκους 12:35 Η ήττα του Ιεροεξεταστή 13:20 Μάχη ενάντια στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία 23:32 Ο Επίσημος Όρκος 27:27 Η Δύναμη εντός της Σκοτεινής Πλευράς 36:08 Θάνατος του Αυτοκράτορας 39:35 Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ βοηθά τον Ντελ Μέικο 43:26 Εξάγοντας έναν Αυτοκρατορικό Σύμμαχο 49:44 Συμμετοχή στη Συμμαχία των Επαναστατών 53:33 Εύρεση του Χαν Σόλο 56:35 Αιχμαλωτίζοντας τον Ναύαρχο 1:03:28 Θάνατος του Ντελ Μέικο 1:07:43 Fight ενάντια στην Πρώτη Τάξη 1:20:13 Αιχμαλωτίζοντας τη Συνοδεία 1:25:01 Έργο Starhawk 1:33:49 Καταπολέμηση των επαναστατών 1:37:19 Εγκατάλειψη του Starhawk 1:41:02 Outro

Δουλεύω πολύ στη νέα μου πλήρη ταινία Star Wars Mandalorian και ως εκ τούτου, θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων, αν το δείξετε, αφήστε ένα σχόλιο ή/και εγγραφείτε στο κανάλι μου FullHDvideos4me. Ευχαριστώ! ▬ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✅ Εγγραφείτε: https://bit.ly/FullHDvideos4Me 📺 Πλήρεις ταινίες θαυμαστών στα Αγγλικά: https://bit.ly/Play_Check

FullHDvideos4me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Manina, The Lighthouse Keeper's Daughter (1952) με τη Μπριζίτ Μπαρντό| ΜΑΝΙΝΑ, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑ σε σκηνοθεσία Willy Rozier και με ελληνικούς υπότιτλους

Manina, The Lighthouse Keeper's Daughter  (1952)   με τη  Μπριζίτ Μπαρντό|   ΜΑΝΙΝΑ,  Η ΚΟ ΡΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑ  σε σκηνοθεσία  Willy Rozie...