ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

Κερκ Ντάγκλας | Αγαπητή μου Γραμματέα (1948) Ρομαντική, Κωμωδία | Έγχρωμη ταινία με ελληνικούς υπότιτλους



Μια εκκολαπτόμενη νεαρή συγγραφέας πιστεύει ότι είναι η τυχερή της μέρα όταν επιλέγεται να είναι η νέα γραμματέας του διάσημου μυθιστοριογράφου Όουεν Γουότερμπερι. Σύντομα απογοητεύεται, ωστόσο, όταν αποδεικνύεται ότι είναι ένας ασταθής, ανώριμος playboy. Τα αντίθετα έλκονται, φυσικά, αλλά όχι χωρίς επιμέρους πλοκές που αγγίζουν την ανταγωνιστικότητα μέσα στο γάμο και την ευθύνη.

Πρωτότυπος τίτλος: My Dear Secretary (1948)

Ασπρόμαυρη έκδοση:   • Αγαπητή μου Γραμματέα 1948 | Laraine Day,...  

Αυτή η ταινία έχει υπότιτλους σε όλες τις γλώσσες

Σκηνοθεσία & Σεναριογράφος: Charles Martin

Πρωταγωνιστές: Laraine Day, Kirk Douglas, Keenan Wynn, Helen Walker

Είδη: Colorized classics, Comedy, Romance 00:00 Πλήρης Ταινία 04:34 Ένας συγγραφέας δίνει μια διάλεξη και ανακοινώνει μια άνοιγμα εργασίας για γραμματέα. 10:03 Μια χαοτική μέρα στη ζωή του Όουεν Γουότερμπερι και της νέας γραμματέας του Φελίσια. 17:47 Ένας συγγραφέας και ο βοηθός του εργάζονται σε ένα νέο μυθιστόρημα ενώ αντιμετωπίζουν διακοπές και περισπασμούς. 32:29 Ένας συγγραφέας προσλαμβάνει μια γραμματέα και την ερωτεύεται, αλλά εκείνη τον απορρίπτει και παραιτείται. 35:56 Ένα χαοτικό δείπνο οδηγεί σε μια συζήτηση για τα βιβλία και τη μαγειρική, ακολουθούμενη από σχέδια να πάω στη Νέα Υόρκη και να προσλάβω ένα γραφείο ντετέκτιβ. 57:31 Ο Όουεν και η Μπίρντι συζητούν με τον κύριο Φόλτον την οικονομική τους κατάσταση και το βιβλίο του Όουεν. 1:03:36 Μια κωμική αλληλεπίδραση μεταξύ του κ. Γουότερμπερι και της νέας του γραμματέως. 1:16:28 Το χειρόγραφο της Stephanie Gaylord είναι υποψήφιο για βραβείο, προκαλώντας ένταση στη σχέση της με τον Owen. 1:20:20 Ένας συγγραφέας, ο Owen Waterbury, προσλαμβάνει ένα πρακτορείο ντετέκτιβ για να ακολουθήσει τη σύζυγό του, Stephanie Gaylord, η οποία δουλεύει κρυφά πάνω σε ένα μυθιστόρημα με το πρώην αφεντικό της, Charles Harris, οδηγώντας σε μια σειρά αντιπαραθέσεων και σε διαζύγιο. 1:29:19 Μια γραμματέας και το αφεντικό της πλοηγούνται στην περίπλοκη σχέση τους ενώ ασχολούνται με το διαζύγιο και τα νέα ξεκινήματα.

@CultCinemaClassics

Cult Cinema Classics

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...