ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ (1957) Περιπέτεια Σοφία Λόρεν, Άλαν Λαντ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΌΤΙΤΛΟΙ




ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΦΙΝΙ (1957) Περιπέτεια
Η Φαίδρα μια νεαρή Υδραία σφουγγαρού (Σοφία Λόρεν) κάνοντας μια κατάδυση στον βυθό της Ύδρας ανακαλύπτει εντελώς τυχαία ένα αρχαίο άγαλμα που απεικονίζει ένα παιδί πάνω σε ένα δελφίνι. Η Φαίδρα εκμυστηρεύεται την ανακάλυψη αυτή στον σύντροφό της, Ριφ (Jorge Mistral) και στον Άγγλο γιατρό του νησιού, τον δόκτορ Χώκινς (Laurence Naismith) ο οποίος ταξιδεύοντας στην Δήλο ανακαλύπτει οτι η κατασκευή του πολύτιμου αγάλματος αυτού ανάγεται στην περίοδο της ρωμαϊκής κατοχής και ότι πιστεύεται ότι έχει μαγικές ιδιότητες... Στην ταινία ακούγεται το τραγούδι «Τι 'ναι αυτό που το λένε αγάπη», που επέλεξε η Σοφία Λόρεν να τραγουδήσει και μάλιστα στα ελληνικά. Τη συνοδεύει με την κιθάρα του ο Τώνης Μαρούδας.
Παραγωγή: Αμερικανική

Σκηνοθεσία: Γιαν Νεγκουλέσκο
Πρωταγωνιστούν: Αλαν Λαντ, Κλίφτον Γουέμπ, Σοφία Λόρεν, Αλέξης Μινωτής, Jorge Mistral, Laurence Naismith, Piero Giagnoni, Gertrude Flynn. Copyright Disclaimer/Αποποίηση: Το βίντεο δεν προορίζεται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.Το περιεχόμενο δεν ανήκει σε εμένα και δεν έχω κέρδος από αυτό το βίντεο. Δεν είμαι κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Είναι καθαρά για Διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...