ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Superman:Hulk/Returns "Movie" (60 λεπτά) Επαναφόρτωση από το 2021 με Cliffhanger Ending



Ανέβηκε ξανά από το 2021 γιατί ξέρετε,, μετά από 3,6 εκατομμύρια προβολές, τα καθάρματα του...... αποφάσισαν να το μπλοκάρουν ΜΕΡΟΣ 2 στην 1η ταινία μου "Superman:Hulk/BEGINS "Movie" που ανέβασα νωρίτερα φέτος .Αυτή η ιστορία της συνέχειας διαδραματίζεται 5 χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

Οι Εκδικητές διαλύθηκαν και μόνο ο Μπρους Μπάνερ έχει μείνει να προσπαθεί να βρει τη θεραπεία του ενώ για άλλη μια φορά καταδιώκεται από τον στρατηγό Ρος, ο οποίος δημιουργεί επίσης τον στρατιώτη του Abomination.

Εν τω μεταξύ, ο Σούπερμαν έχει τα δικά του προβλήματα με τον Lex Luthor που έχει κλέψει τον Κρυτονίτη για να τον χρησιμοποιήσει με πολλούς τρόπους.

   • SUPERMAN:HULK/BEGINS "Movie"(Re-Uplo...  

Δεν υπάρχει κέρδος από αυτό το βίντεο. είναι απλώς διασκεδαστική μυθοπλασία για τους θαυμαστές των Comic Book όπως εγώ.
Όλα τα πλάνα έχουν μεταμορφωτικό χαρακτήρα. Ένα μετασχηματιστικό έργο υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και δεν παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα του αρχικού έργου
Μεταμορφωτικές χρήσεις είναι αυτές που προσθέτουν κάτι νέο, με περαιτέρω σκοπό ή διαφορετικό χαρακτήρα και δεν υποκαθιστούν την αρχική χρήση του έργου.
Στη νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών για τα πνευματικά δικαιώματα, η μετασχηματιστική χρήση ή μετασχηματισμός είναι ένας τύπος θεμιτής χρήσης που βασίζεται σε ένα έργο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα με διαφορετικό τρόπο ή για διαφορετικό σκοπό από το πρωτότυπο και επομένως δεν παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα του κατόχου του

Αποποίηση πνευματικών δικαιωμάτων: Σύμφωνα με την ενότητα 107 του Σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων του 1976, επιτρέπεται η «δίκαιη χρήση» για σκοπούς όπως η κριτική, το σχόλιο, η αναφορά ειδήσεων, η διδασκαλία, η υποτροφία και η έρευνα. Η δίκαιη χρήση είναι μια χρήση που επιτρέπεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων που διαφορετικά μπορεί να παραβιάζεται. Η μη κερδοσκοπική, εκπαιδευτική ή προσωπική χρήση συμβουλεύει την ισορροπία υπέρ της ορθής χρήσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...