ΠΥΡΑΚΑΝΘΟΣ

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΝΗΣΟΣ - ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ - Danger Island - The Movie

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΝΗΣΟΣ - ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ -  
Danger Island - The Movie


Εμπνευσμένο από τη σειρά κινουμένων σχεδίων Hanna-Barbera Johnny Quest, το Danger Island απεικόνισε τις περιπέτειες μιας τριάδας εξερευνητών σε μια ανώνυμη ομάδα τροπικών νησιών: τον καθηγητή Irwin Hayden, έναν αρχαιολόγο. Lincoln "Link" Simmons, ο νεανικός βοηθός του καθηγητή. και η Leslie, η κόρη του καθηγητή, η οποία εξυπηρετεί τόσο την αγάπη για τον Link όσο και τη συμβολική κοπέλα της σειράς σε στενοχώρια.

Αρκετά χρόνια νωρίτερα, ο αδερφός του καθηγητή (επίσης αρχαιολόγος) εξαφανίστηκε στην ίδια αλυσίδα νησιών ενώ έψαχνε για τη μυθική χαμένη πόλη Tobanya. Μαζί τους στην αναζήτησή τους ο Μόργκαν, ένας ναυαγός έμπορος ναυτικός, και ο κολλητός του Τσόνγκο, ο οποίος μιλάει μόνο με μια σειρά από φλυαρίες και φωνές πουλιών σαν μαϊμού.

Καταδιώκονται από μια ομάδα ατρόμητων, αλλά βαριά οπλισμένων, σύγχρονων πειρατών με επικεφαλής τον δολοφόνο λοχαγό Mu-Tan και από τρεις φυλές ιθαγενών κανίβαλων γνωστών ως «The Headhunters», «The Skeleton Men» και «The Ash Men». ".

Η εκπομπή γέννησε μια δημοφιλή φράση, "Uh-oh, Chongo!", μεταξύ των παιδιών εκείνης της εποχής. Αυτή η κλασική κωμωδία δράσης της δεκαετίας του 1960 παρουσιάστηκε αρχικά σε 36 μικρά κεφάλαια ως μέρος της Ώρας περιπέτειας του Banana Splits. Προσεκτικά επεξεργασμένο και επανασυναρμολογημένο για την ευχαρίστηση της προβολής σας, γιατί κανείς άλλος δεν το έχει κάνει. Αχ ω Τσόνγκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η κληρονόμος

Η κληρονόμος Sandy Koutsantonaki Sandy Koutsantonaki Μουσική 1 τραγούδια Mia Gineka (Ola Ta Bori) Stavento Simera To Giortazo Μουσική Sandy ...